barsleaks

Bar's Leaks Original

Ekstra kraftig formel. Forhindrer og forsegler lækager i kølesystemer hurtigt og permanent.

Produktegenskaber:

  • Forsegler lækager på op til 0,9 mm.
  • Forhindrer fremtidige lækager.
  • Smører og "tætner" vandpumpen.
  • Forhindrer rustdannelser, kalkopbygning og aflejringer.
  • Sikker at bruge for alle moderne kølesystemer.
  • Garanteret beskyttelse i minimum 12 måneder.
  • Eneste radiatorproduktet som er TÜV - godkendt.

Brugsanvisning:

Ryst grundigt før brug. Om nødvendigt, klem den øvre del af boksen sammen for at gøre det lettere at hælde. Tøm hele indholdet (både væsken og partiklene) ned i radiatoren eller den øverste radiatorslange og lad motoren køre i 15 minutter. Hæld ikke væsken i ekspansionskammeret, da gennemstrømningshastigheden kan være for svag til at strømme gennem kølesystemet. Når motoren kører løses partiklene op, opsuger revner i cylinderhovedet, hovedpakningen og radiatoren forsegles. Produktet forsegler selve revnen og ikke bare revnens overflade, således at systemet ikke tilstoppes. Kontroller frostvæskeniveauet og efterfyld hvis nødvendigt.

NB: Kølesystemet skal være rent og frit for andre typer anti-lækagestoffer. Hvis det er nødvendigt at fjerne andre anti-lækagestoffer, eller hvis motoren er over to år gammel, eller har kørt over40.000 kilometer, skal man rense systemet med Bar`s Nural RADIATOR CLEANER før brug af Bar`s Leaks.

For kølesystemer op til 12 liter.

Kølesystemer som holdes i god stand er den beste garanti for godt arbejdstryk, lave vedligeholdelsesomkostninger og lavt benzin forbrug.

Indhold: 150 gr
Art.nr 20800

HVAd ER FORSKELLEN PÅ BARS LEAKS ORIGINAL OG LIQUID?

Produktene har nøjagtigt de samme egenskaber, men i produktet Liquid er Rhizex-partiklene knust (og dermed nærmest usynlige) for at være mere tilpasset til nyere biler med finere kanaler i kølesystemet. Liquid er det produkt som producenten selv kalder "fremtidens produkt".

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
Fax.: 45 82 25 62
info@seab.dk

Utviklet av Imaker as