Bar's Leaks

3 ud af 4 nye biler fra GM, Ford og Chrysler i USA kommer med Bar's Leaks tilsat i kølesytemet for at forhindre lækager og rust!

Den vigtigste del af Bar's Leaks er Rhizex partiklerne. Disse partikler krymper eller udvider sig, når de udsættes for temperatur eller tryk forandringer. Rhizex partikler er mindre end et halvt salt korn. Rhizex partikler klumper ikke og vil derfor ikke blokere de små kanaler i kølersystemet. Når partiklerne trænger ind i et område med lavere temperatur (ved ydre lækage), eller når der opstår trykforskel (Indre lækage), vil Rhizex partiklerne udvide sig med omkring 25%. De danner således en kompakt, fleksibel og holdbar tætning i lækage området, hvor fremtidige reparationer ikke er nødvendigt.

Bar's Leaks tætner lækager på op til 0,9 mm og giver en permanent forsegling i mindst 12 måneder.

HVORFOR ER DET Bar's Leak er BEDRE end andre radiator produkter?
Det er takket være Rhizex partiklerne, at Bar's Leaks er bedre end de andre konkurrerende produkter. Andre produkter koagulerer (størkner) ydersiden eller klumper indersiden af lækage området og er ubeskyttet mod slitage fra cirkulerende kølevand. Dette segl vil til sidst enten slides ned eller falde af, og der vil igen være lækage. I værste fald kan koagulering føre til en blokering af de små kanaler i systemet.

Disse små Rhizex partikler har den egenskab, at de følger vandet og leder efter utætheder i kølesystemet. Ud over at forsegle større utætheder, vil de også give kontinuerlig forsegling af mikroskopiske porer, før der opstår nævneværdige lækager. Bar's Leaks er det eneste produkt, der har den egenskab, at det "overvåger" kølesystemet uden ¨nogen form for "bivirkninger". Derfor kan det også bruges som et forebyggende produkt.

3 ud af 4 nye biler fra GM, Ford og Chrysler i USA kommer med Bar's Leaks tilsat i kølesytemet for at forhindre lækager og rust!

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
Fax.: 45 82 25 62
info@seab.dk

Utviklet av Imaker as