Stødfangere, dæksider, pyntelister og andre detaljer af plast, vinyl eller gummi behøver også både rens, fornyelse og beskyttelse. Heldigvis findes der produkter som hjælper dig med dette.

Det er vigtigt at du behandler disse dele før du polerer eller renser lakken. Dermed undgår du at få pletter fra voksen på stødfangere og pyntelister. Skulle du imidlertid være uheldig at få pletter, har vi produkterne netop til dig.

Bilens hjul udsættes for de største påvirkninger og kraftigere belastning end resten af bilen, og behøver derfor specialprodukter.

Fælgene bør beskyttes med voks efter at de er renset grundigt med fælgrens. Dette vil lette rengøringen betragteligt. Husk at når du "Shiner dækkene op" må du ikke få noget af stoffet på dækkets slidebane, kun på sidene.

Vinterdæk bør alltid vaskes grundigt, specielt på slidebanen flere gange i løbet agf vinter sæsonen, så vejgrebet er maksimalt.

Nyttige tips:

Hav altid en boks med Dæk Tæt liggende i bilen, og ved vintertid bør du ikke køre uden at have Turtle Snow Grip med dig.

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
Fax.: 45 82 25 62
info@seab.dk

Utviklet av Imaker as