Det er meget lettere end man tror at vokse bilen, og det er al arbejdet værd! Voksen beskytter mod rustangreb, giver flot glans, gør det lettere at vaske samt lettere at fjerne rester af insekter på bilens front. Regelmæssig voksbehandling af bilen forlænger lakkens levetid og er en enkel måde at bevare bilens værdi på.

Voks tætner lakkens porer og giver en blank, glat overflade. Dette gør at snavs ikke lægger sig i porene og tærer på lakken. Voks giver lakken en langtidsbeskyttelse, forhindere oksidering og overfladerust, samt holder lakken blank længere.

Moderne lak hærdes straks ved bilens produktion og derfor bør også nye biler vokses mindst to gange om året. Nogle bilproducenter anbefaler voksing hver 3. måned. Se i instruktionsbogen der fulgte med bilen hvad er anbefalet for din bil. Behovet for brug af stærke rengøringsmidler mindskes når man har en vokset bil, og dermed er man også mere miljøvenlig. Det at voksbehandle en middelsstor bil tager fra 30 - 40 minutter - vel anvendt tid! voksen hærder løbende og opnår fuld virkning etfer 10 - 20 timer. Det afgørende her er temperatur og luftfugtighed. Ideel temperatur er fra +10 ºC til + 25 ºC.

At vokse bilen er enkelt:

Du kan vælge mellem fire forskellige måder at beskytte lakken og give den glans og glød. Traditionel voks, voks med farvepigment, hurtigvoks og for dig som synes at din bil fortjener det absolut bedste, anbefaler vi at du afslutter voksbehandlingen med en lakforsegler.

Traditionel voksning

  • Vask og tør bilen.
  • Påfør voksen på et begrænset område af gangen. Brug gerne en klud eller svamp. Lad det tørre.
  • Når voksen har tørret til en grå hinde, polerer du af med en blød ren bomuldsklud eller pudseklud. Undgå at få voks på detaljer af plast, vinyl og gummi.

Voks med farvepigment

Med Turtle Color Cure tilfører du lakfladen fargepigmenter som gør at mindre ridser og vaskestriber nærmest bliver usynlige. Voksen findes i syv forskellige farver og dækker de fleste lakfarver. Color Cures egenskaber og fremgansmåde er ellers som for traditionelle voksprodukter.

Forsegling af lakken

Top Coat Sealer er en lakforsegler for dig som vil have en lakbeskyttelse udover det sædvanlige. Dette produkt giver en forstærket langtidsbeskyttelse som tætner lakkens porer og giver en hård, blank overflade som snavs har vanskeligt ved at fæstne sig. Top Coat Sealer beskytter til og med plastdetaljer og efterlader ikke hvide skjolder på disse. Benyttes som en finish efter traditionel voksbehandling eller retter på ny eller nyrenset lak.

Hurtigvoks

Wax it Wet er den nye voks som forenkler voksbehandlingen. Voksen sprayes direkte på den våde lakflade efter vask. Produktet tørres deretter af med pudseskind sammen med de vanddråber som ligger igen efter bilvasken. At bruge Wax it Wet er så enket at du kan vokse bilen ofte. Produktet er mest egnet for brug på nyere biler eller eller biler med godt vedligeholdt lak.

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
Fax.: 45 82 25 62
info@seab.dk

Utviklet av Imaker as