Sommervask

Vask bilen regelmæssigt, gerne hver anden uge, undgå at vaske i stærkt sollys da dette kan føre til skjolder hvis vandet får lov tørre ind på lakken. Vælg mellem flere forskellige typer bilshampoo fra Turtle Wax!

Vi anbefaler:

  1. Spul bilen nedenfra og op. Glem ikke at spule godt i hjulbuerne og under kofangerne. Brug rigeligt med vand, på den måde skyller du snavs og grus væk som ellers kan lave ridser i lakken. Gammelt og indgroet snavs binder fugt og er dermed første led i udviklingen af rust. Vask gerne undervognen med højtryksspuler efter vinteren og salteperioden er forbi.
  2. Brug en god svamp og vask med lunkent vand og Turtle Bilshampoo eller Extreme Bilshampoo. Extreme er udviklet for en bedre afrindningseffekt. Skyl svampen ofte, da du derved undgår at sand bliver siddende i svampen. Vask ovenfra og ned.
  3. Spul sæben af og tør bilen med pudseskind eller vådskraber.
  4. Vær opmærksom på at du altid bruger sæbe som er beregnet netop til bilvask. Mange rengøringsmidler fra husholdningen er effektive, men kan være skadelige da de ofte indeholder alkalier og salt som fjerner en eventuel voksbeskyttelse og misfarver lakken.
  5. Regelmæssig vask af bilen holder den ikke bare ren og pæn, men forhindrer også rustangreb.
  6. Lad aldrig bilen tørre af sig selv i stærk sol. Tør bilen med pudseskind så undgår du skjolder og får en ren og blank overflade.
  7. Shampoo eller automatvask med voks giver en fin voks effekt, men kan aldrig erstatte en rigtig voksbehandling. Dette bør gøres en til to gange i løbet af året.

TIPS:
Insektrester kan være vanskelig at få fjernet. Turtle Insect Remover opløser enkelt indtørrede insekter og fjerner pletterne.

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
Fax.: 45 82 25 62
info@seab.dk

Utviklet av Imaker as