Vintervask

Om vinteren plages bilen med pigdækstøv som hvirvles op på vejbanen. Det indeholder salt, tjære og anden hårdtsiddende snavs. Vintervask kræver derfor en anden type vaskemidler end sommervasken.

Vi anbefaler:

  1. Spul bilen så alt løst snavs rinder af.
  2. Fugt en vaskesvamp i en spand med lunkent vand. Hæld en smule Turtle Super Vask direkte på svampen og vask et begrænset område af gangen. Super Vask opløser salt og asfaltpletter og skal spules af straks.
  3. Fortæt med de øvrige områder. Hvis der findes ekstra genstridigt snavs gentages behandlingen eller man bruger Turtles miljøtilpassede Affedtning. Tør derefter bilen af med et fugtigt pudseskind eller en vådskraber.

PS: Glem ikke at affedtning også fjerner voksen. Bilen bør derfor voksbehandles igen efter brug af affedtning. Med et beskyttende vokslag er det ikke nødvendigt at bruge affedtning så ofte og på den måden skåner du både lakken og miljøet. Vær forsigtig og lad aldrig affedtningsmiddel selvtørre på lakken. I værste fald kan man opleve at lakken får store misfarvninger. Brug aldrig affedtningsmiddel på varm lak.

Tips:

Etter bilvask om vinteren - spray alle låse med låseolie og smør dørenes gummilister ind med Turtle Listfix/Lixtstift, så slipper du for problemer med fastfrosne lister. Husk også at en voksbehandlet bil er lettere at holde ren og kræver mindre affedtning.

SEAB Danmark A/S

2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.: 45 82 15 00
Fax.: 45 82 25 62
info@seab.dk

Utviklet av Imaker as