Om os

SEAB´s rejse begyndte for mere end 50 år siden. Vi ville blive virksomheden, der sikrede, at det svenske marked havde adgang til de bedste produkter til bilpleje.

For mere end 50 år siden besluttede vi os. Vi ville være den virksomhed på det nordiske marked der gav adgang til markedets bedste bilpleje produkter. Det løfte har vi holdt.

Vi leverer kvalitetsprodukter til at pleje, bevare og beskytte køretøjer og ejendom. Med hjælp fra stærke varemærker skaber vi muligheder, rentabilitet og vækst.

Nyt logo og nyt SEAB - for at præcisere vores ambition, har vi opdateret vores logo og tilføjet et slogan der beskriver vores navn - House of Care. Det giver et billede af hvad vi står for, men også hvordan vi ser forholdet med vores brands og vores kunder, langsigtede og med omsorg for vores miljø.

Med en fælles indsats på markedet er vi dermed den største og mest aktive aktør, både hvad angår produktudvikling, markedsføring og aktiviteter i butikken. Udover rene konsumentprodukter indgår også produkter til maskintvask og serviceanlæg til klargøring af biler.

Turtle Wax, STP, Armor All og Hammerite er internationelle velkendte produkter som findes i alle tillbehørsbutikker og benzinstationer.

Mere tekniske produkter som WD-40, Corrostabil, Permatex m fl, distribueres også via specialbutikker.

SEAB Danmark A/S
2640 Hedehusene
Baldersbuen 15 F
Tlf.:45 82 15 00
Fax.:45 82 25 62
info@seab.dk